Cum poti identifica orice melodie cu aplicatia Snapchat

 

 

Snapchat a introdus o caracteristica interesanta inapoi in decembrie 2016, care a mers destul de neobservata, in opinia noastra. In colaborare cu Shazam, Snapchat are acum o facilitate care va permite sa recunoasteti muzica din aplicatia in sine.

Cu alte cuvinte, nu trebuie sa aveti aplicatia Shazam instalata separat pe dispozitiv. Asa ca, daca utilizati Snapchat, aceasta caracteristica ar putea fi la indemana, mai ales atunci cand ascultati o melodie la un restaurant si doriti sa o recunoasteti rapid si simplu fara a da intrebari dubioase celorlanti.

Mai jos aveti pasii pe care trebuie sa-i urmati :

Pasul 1: Trebuie sa aveti instalata aplicatia Snapchat pe telefonul smartphone. In continuare va trebui sa va autentifica-ti sau daca nu ati facut-o deja sa va inregistrati, in cazul in care nu aveti cont de utilizator si sa navigati la ecranul principal al aparatului foto.

Pasul 2: Doar atingeti si mentineti apasat pe ecranul aparatului foto (si nu butonul de declansare al camerei) si asteptati pentru ca aplicatia sa recunoasca melodia (sau muzica).

 

 

Pasul 3: Odata recunoscuta, puteti afla mai multe informatii despre melodie atingand ‘Song Info’ sau o puteti descarca pur si simplu de pe Google.

De asemenea, functia ‘Song Info’ va ofera un player muzical, versuri ale cantecului recunoscut, si o gramada de melodii recomandate pe care le-ati putea indragi. Aplicatia va ofera de asemenea o optiune de a cumpara melodia din Google Play Music, dar cu siguranta putini dintre voi o veti face. Caracteristica este disponibila pentru sistemele de operare Android si iOS.

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș