Cum dezactivezi descărcarea automată a pozelor pe WhatsApp

 

Dacă ai o conexiune mai lentă la internet sau nu foarte mult trafic de internet, învață cum dezactivezi descărcarea automată a pozelor pe WhatsApp.

 

Se pot expedia mult tipuri de documente pe WhatsApp. Mai ales de când aplicația de chat cross-platform este compatibilă și cu PC-uri sau Mac-uri, nu mai există nici un fel de limitare în această privință. Indiferent dacă vorbim de poze, clipuri video, PDF-uri, fișiere Word sau Excel, orice fișier poate fi trimis unui prieten.

Respectivele fișiere pot însă să cauzeze o problemă destinatarului. În mod implicit, cel puțin pe Wi-Fi, este activată descărcarea automată a tuturor fișierelor recepționate în telefon. S-ar putea să fie activă chiar și pe 3G. Asta înseamnă că, dacă ai un smartphone mai lent sau o problemă cu spațiul de stocare, s-ar putea să te frustrezi.

 

Cea mai bună soluție ar implica să știi cum dezactivezi descărcarea automată a pozelor pe WhatsApp și a tuturor celorlalte tipuri de documente suportate. Ideal, ar fi să dezactivezi și salvarea automată a pozelor și clipurilor primite în Rolă Film. Întregul proces necesită doar câțiva pași și un pic de atenție. Meniul programului este același atât pe Android, cât și pe iOS, deci nu ar trebui să întâmpini dificultăți în a profita de acest tutorial.

În situația în care te-ai decis că vrei să înveți cum dezactivezi descărcarea automată a pozelor pe WhatsApp, primul gest pe care trebuie să-l faci este să intri în program și să faci un tap în dreapta jos pe Setări. Aici te interesează secțiunea Utilizarea date mobile și spațiu de stocare.  Accesează fiecare secțiune, Poze, Audio, Clipuri video și Documente, având grijă să bifezi în fiecare caz Oprit la Descărcare automată media. Revin-o la meniul anterior, fă un tap pe Conv. de la Conversații sau Chat și debifează Salvare în Rolă Film.

 

Din același moment, orice îți va trimite cineva va figura ca având pe el o săgeată și ține de tine dacă descarci sau nu. În cazul pozelor, doar tu decizi dacă le vrei salvate în Rolă Film sau îți este suficient să le vezi în WhatsApp.

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș