Ce tipuri de huse poti alege pentru un Samsung Galaxy Note 4?

Daca ti-ai cumparat un smartphone, trebuie sa il si protejezi. Sigur nu iti doresti ca dupa ce ai facut o investitie de cateva sute sau mii de lei, sa te trezesti ca o secunda de neatentie ti-a "accesorizat" telefonul cu un display fisurat sau cu o carcasa zgariata. Husa si folia de protectie sunt accesorii pe care trebuie sa le cumperi odata cu telefonul, sau imediat dupa. Doar asa il vei putea pastra si utiliza in cele mai bune conditii.

In cazul in care ai ales un Samsung Galaxy Note 4, afla ca ai la dispozitie o gama foarte diversificata de huse, carcase si folii care iti pot indeplini nevoia de protectie. Pentru ca selectia sa fie mai usoara, iti prezentam in cele ce urmeaza cele mai uzuale huse pentru acest model, dar si cateva solutii mai speciale de protectie.

Huse din silicon pentru Samsung Galaxy Note 4

Le cunoastem cu totii, sunt foarte practice si pot sa protejeze foarte bine smartphone-ul, chiar si in situatii mai dificile.

Folosirea zilnica a telefonului implica deseori contactul acestuia cu umezeala, praf, murdarie, substante uleioase sau suprafete abrazive. Implicit vor aparea semnele de uzura pe pretiosul smartphone, in cazul in care nu este accesorizat cu o husa din silicon.

Siliconul este un material non-toxic, usor de utilizat. Proprietatile elastice ajuta la preluarea exacta a formei oricarui telefon, fara a-i modifica aspectul original. Husele din silicon sunt destul de cautate pentru adaptabilitate, dar si pentru optiunea de personalizare pe care o ofera. Exista modele numeroase, inclusiv pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, care pot proteja si pot oferi in egala masura un stil aparte pentru fiecare posesor.

Cei care vor sa pastreze aspectul deosebit al unui astfel de smartphone pot sa opteze pentru huse din silicon transparente, care se pliaza perfect si care sunt abia observabile. Exista de asemenea si variante in culori diverse, ce pot fi asortate cu orice tinuta, de la business pana la casual, in functie de preferinte.

Ce poate oferi o husa din silicon unui smartphone Samsung Galaxy Note 4? Raspunsul este protectie, dusa la superlativ. Substantele uleioase, murdaria, praful sau umezeala for fi tinute la distanta, iar telefonul va fi de asemenea protejat de socuri, izbituri, abraziuni sau amprente.

Huse din cauciuc - o alegere buna pentru orice smartphone

Dezvoltarea tehnologiei si a pietei smartphone-urilor a dus automat si la dezvoltarea sectorului de accesorii disponibile pentru acestea. Husele din cauciuc sunt de asemenea cunoscute utilizatorilor de ceva timp, oferind o textura moale si completand perfect necesarul de protectie pentru orice smartphone.

In mod similar huselor din silicon, husele din cauciuc pot sa personalizeze smartphone-urile prin design-uri viu colorate, ori prin note de eleganta clasica, in tonuri neutre. Protectia impotriva socurilor, umezelii si prafului este mentinuta, iar astfel smartphone-ul se va pastra ca nou mai mult timp.

Huse din plastic pentru un telefon cu personalitate

Fiind un material foarte maleabil si usor de adaptat in functie de preferinte, plasticul ofera o mare varietate de huse, in modele deosebit de atractive. O husa din plastic poate conferi telefonului atat un aspect elegant si clasic, cat si un ton copilaresc, jovial sau glamour.

Cei ce vor sa pastreze pe cat posibil liniile si modelul telefonului pot opta pentru huse din plastic in tonuri sobre, ori chiar pentru cele transparente. Un aspect glamour poate fi dat de huse din plastic ce imita auriul sau argintiul, care au incluse mici pietricele, modele florale sau de orice alt tip. Fiecare proprietar de smartphone va putea sa isi personalizeze astfel achizitia in stilul sau unic.

Huse din piele - o alegere clasica si eleganta

Aceasta categorie de huse se afla de asemenea la mare cautare in randul detinatorilor de smartphone-uri. Moi si ergonomice, husele din piele ofera telefonului un aspect mai sobru, concomitent cu cateva utilitati practice suplimentare. Spre exemplu, o husa din piele poate include si un mic compartiment in care pot fi tinute documente, bani sau carduri, transformand accesoriul de protectie al telefonului intr-un mini-portofel.

Indiferent daca este vorba de un smartphone de ultima generatie ori de un model ceva mai vechi, cu o husa din piele aspectul acestuia este imbunatatit, iar protectia de care are nevoie un astfel de gadget sensibil este garantata.

Husele metalice - un plus de rezistenta pentru telefonul tau

In alegerea unei huse marea majoritate a posesorilor de smartphone-uri tin cont cel mai mult de factorul de protectie si nu neaparat de aspect sau design. Husele si carcasele de protectie metalice pot totusi sa imbine aceste elemente.

O husa metalica poate salva telefonul din situatii neplacute, oferind protectie suplimentara la socuri si cazaturi, prin soliditatea materialului din care sunt fabricate. Husele metalice nu sunt deosebit de grele, contrar perceptiei majoritatii. O carcasa metalica pentru smartphone, in varianta ultra subtire, nu cantareste decat cateva grame si ofera cea mai buna protectie pentru orice smartphone. Pentru cei care nu vor altceva decat sa protejeze telefonul de zgarieturi si cazaturi, pastrandu-i in acelasi timp aspectul clasic, o husa metalica este mai mult decat potrivita.

Printre alte materiale din care pot fi confectionate husele se mai numara pluta, fibra de carbon, fibra de sticla, nailon sau polimeri de hidrocarbon, panza in cazul huselor handmade si multe, multe altele. Fiecare model de husa ofera atat protectie, cat si un plus pe partea estetica.

Dincolo de materiale, exista si numeroase tipuri de huse cu structuri aparte. Inca sunt in voga pentru o anume categorie de populatie husele tip toc, care pot fi atasate usor la curea, spre exemplu. Varietatea este caracteristica principala a huselor si carcaselor pentru smartphone, drept pentru care vom exemplifica in cele ce urmeaza cateva modele mai cunoscute de huse.

Huse tip toc sau sac

Pot fi gasite in comert sau pot fi handmade. Sunt practice, utile si ofera protectie buna pentru telefon. Acesta este ferit de praf, umezeala si socuri, fiind introdus in acel "buzunar" care ii acopera 99% din suprafata.

Materialele din care sunt confectionate aceste tipuri de huse sunt de obicei pielea sau imitatiile de piele, dar si panza ori alte materiale textile. Husele tip toc au acelasi dublu rol, de protectie dar si de infrumusetare a unui smartphone.

Carcase pentru protectia telefonului

Se numara printre cele mai intalnite tipuri de huse. Sunt montate peste carcasa existenta a telefonului, pentru a adauga un strat suplimentar protector, in cazul in care telefonul va fi supus unui impact.

Carcasa are rolul de a proteja telefonul de zgarieturi, cazaturi sau de impact cu alte corpuri. Chiar si dupa ce este montata, o carcasa permite acces facil la toate butoanele si functiile telefonului, lasand libere porturile de incarcare, butoanele de volum sau cel de pornire-oprire al telefonului.

Huse de tip flip

Acest tip de huse ofera o protectie suplimentara fata de carcase. In acest caz este protejat inclusiv ecranul telefonului, care este acoperit de o clapeta. Orice impact este atenuat mult mai usor, intrucat husele flip sunt de obicei destul de groase si acopera mult mai bine lateralele telefonului, fiind mai late decat o carcasa clasica.

Husele flip isi dovedesc utilitatea atat in ceea ce priveste protectia, cat si functionalitatea telefonului. Unele modele au prevazuta o clapeta transparenta, care permite vizualizarea notificarilor fara a fi deschisa coperta protectoare. In majoritatea cazurilor, husele flip pot indeplini si un rol suplimentar, mai exact cel de stocare si depozitare pentru carduri, carti de vizita sau bani, fiind prevazute si cu buzunare si compartimente ce permit acest lucru. O astfel de solutie este foarte practica, avand in vedere faptul ca nu va mai trebui sa porti cu tine un portofel, existand in cadrul husei flip acele compartimente care indeplinesc acest rol.

Huse Bumper

Husele si carcasele de acest tip sunt destinate unui singur scop - cel de a pastra pentru o perioada cat mai indelungata aspectul initial al smartphone-ului. Acestea acopera lateralele carcasei originale a telefonului, protejand suplimentar colturile acestuia cu ajutorul unor amortizoare.

Acele mici protuberante sunt usor reliefate fata de nivelul ecranului si al capacului - spate al telefonului, in asa fel incat la asezarea pe o suprafata plana de orice tip, display-ul sau carcasa nu vor intra in contact direct cu respectivul material.

Alaturi de toate aceste tipuri de huse vor exista intotdeauna si solutii personalizate, modele de carcase unice, handmade sau pur si simplu mai speciale. Acesta este si cazul carcasei anti-gravitatie, model disponibil in cadrul stifler.ro. Accesorizand smartphone-ul cu o astfel de carcasa, il vei putea pozitiona pe orice suprafata verticala, fara a avea grija ca va cadea. Microparticulele incluse in aceasta carcasa pot sa ofere prindere de cele mai fine si plate suprafete, cu ajutorul tehnologiei de nanoaspirare. Aceasta este insa doar UNA din husele deosebite pe care ti le punem la dispozitie la Stifler.

Indiferent de ce model de husa ai alege pentru telefonul Samsung Galaxy Note 4 sau pentru oricare altul, vei sti ca dispozitivul este protejat. Plusul pe partea de aspect vine ca bonus, ajutandu-te sa personalizezi smartphone-ul dupa propriile preferinte. Nu trebuie decat sa rasfoiesti catalogul nostru online si sa alegi solutia de protectie potrivita pentru tine.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș