Carcasa pentru iPhone care isi schimba culoarea dupa temperatura

Daca sunteti in cautarea unei carcase inedite pentru iPhone, atunci astazi va arat una care isi modifica partial culoarea in functie de temperatura. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua carcasa pentru terminalele iPhone ale companiei Apple, ideea de functionare din spatele sau fiind una extrem de interesanta.

 

Practic, atunci cand carcasa este atinsa de catre o mana, sau un alt obiect care are o temperatura diferita fata de ea, culoarea portiunii atinse se va modifica. In baza acestor caracteristici puteti crea modele extrem de interesante pe aceasta carcasa pentru iPhone, insa desigur ca ele vor fi temporare, pana cand temperatura portiunii atinse revine la normal.

 

Carcasa este fabricata dintr-un material moale, TPU, insa este tratata cu o substanta speciala care ii confera proprietatea de a isi modifica partial culoarea in functie de temperatura. Ideea din spatele acestei carcase pentru iPhone este extrem de interesanta si cu siguranta va atrage atentia unui numar foarte mare de persoane, mai ales ca este ieftina.

 

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș