Asigura-ti protectia telefonului

Cheltui sute sau chiar mii de lei pe un nou smartphone sau tableta, ar fi o nebunie sa nu vrei sa cheltui putin mai mult doar pentru a te asigura ca bunul tau de o valoare atat de mare nu se zgarie si nu se strica. Ajutoarele noastre electronice sunt fidele atat timp cat nu le scapi in toaleta sau le permiti sa iti scape printre degete pe scari.

Smartphone-urile devin din ce in ce mai puternice, si au aparut din ce in ce mai multe rezistente la apa, dar majoritatea vasta nu vor supravietui unui accident nevatamate. Noi iti recomand sa iti iei o husa pentru a-ti asigura protectia telefonului.

Folii de Protectie

folie-de-sticla

O multime de dispozitive vin o data cu folia de protectie aplicata, dar sunt o multime de locuri in care poti sa-ti cumperi folii de protectie pentru orice telefon. Acest lucru poate reduce sansele de zgarieturi sau crapaturi ce tind sa apara pe pretiosul tau telefon. 

In momentul in care cumperi o folie de protectie trebuie sa te asiguri ca este facuta pentru telefonul tau, fiindca orice imperfectiune de pe ecran va creste sansele sa ramai cu bule de aer. Urmareste instructiunile corespunzator si cu atentie, rabdarea iti aduce intotdeauna cele mai bune rezultate.

In general recomandam sa iti cumperi mai multe folii de protectie, ca in cazul in care una dintre ele este zgariata sau sparta, s-o poti inlocui imediat cu una noua fara sa ai sanse ca telefonul tau sa fie avariat intre timp. De asemenea, poti sa-ti cumperi folii de protectie privacy, ce te ajuta sa-ti mentii confidentialitatea. 

Foliile de protectie pot fi combinate cu o husa buna ce rezista la impacturi usoare, astfel telefonul tau este protejat in totalitate. 

Husele Slim sau Protectie Fundamentala

husa-ipaky-360

Cateodata este pacat sa acoperi design-ul deosebit al telefonului, sau pur si simplu poate nu iti doresti sa porti o "caramida" in buzunar. Daca stilul conteaza mai mult decat protectia pentru tine, atunci poti opta pentru o husa slim. 

Aceasta iti va proteja telefonul de zgarieturi in locul in care il acopera si cu siguranta va imbunatati sansele telefonului tau sa supravietuiasca la impacturi usoare. Husele Slim pot fi foarte bune daca esti multumit cu protectie fundamentala. 

Deobicei aceste tipuri de huse sunt dintr-o singura bucata si sunt realizate din TPU, ce este durabil si maleabil, asa ca este usor sa iti potrivesti telefonul inauntru in timp ce ii ofera si un grad de protectie la socuri. 

Huse Tough

husa-tough-armor

Daca iti doresti o husa care cu siguranta va supravietui la un impact, dar nu vrei sa reunti cu totul la stil, vei gasi o multime de huse tough din care poti sa alegi. O combinatie standard care functioneaza foarte bine este un strat de policarbonat tare cu un strat interior cu realizat din ceva mai moale, cum ar fi siliconul pentru absoarberea socurilor. 

Te poti astepta ca aceste huse sa adauge putin la grosimea si greutatea telefonului, dar vin intr-o multime de stiluri si nu ar trebui sa te opreasca sa iti accesorizezi telefonul cum iti doresti. Asigura-te ca husa pe care o achizitionezi totusi are protectie in fata pentru display. 

Huse Folio sau Flip

husa-goospery-blue-moon

Husele Flip sau Folio pot fi foarte prietenoase si cu stil. Sunt o alegere foarte buna daca intentionezi sa tii telefonul intr-o poseta, fiindca ofera protectie deplina. Cand vine vorba de protectia la impacturi, sunt foarte variabile, unele protejand mai mult si altele mai putin unele locuri ale telefonului.

Daca achizitionezi o husa folio de calitate din piele ecologica, fii sigur ca telefonul tau va fi protejat si va beneficia de un stil deosebit.

Husele Folio in general sprijina functiile de sleep automate, asa ca dispozitivul tau se trezeste la viata cand deschizi husa si se duce la culcare cand o inchizi. Tipul de inchidere este foarte importanta daca nu iti doresti sa risti ca husa sa se deschida in poseta. 

In general, inchiderea magnetica permit design-uri cu un stil deosebit, dar tind sa nu fie la fel de puternice ca inchiderile elastice sau cu o decoratiune. 

Multe huse folio scot in evidenta locuri speciale pentru mentinerea cartilor de credit, dar pot servi si ca inlocuitor pentru portofel.

Concluzie

Cu siguranta nu vrei sa arunci banii pe care i-ai dat pe smartphone-ul tau pe fereastra, cu o mica investitie vei putea sa-ti protejezi pretiosul telefon.

Este foarte important sa-ti protejezi telefonul indiferent de tipul de husa folosit. In primul rand iti recomand achizitionarea unei folii de sticla sa iti protejeze partea din fata a acestuia si poti sa-ti achizitionezi orice tip de husa pentru protejarea partii din spate a acestuia si lateralelor. 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș