Ai auzit ca se lanseaza noul iPhone? Vezi specificatiile!



Ai auzit ca se lanseaza noul iPhone? Vezi specificatiile!




Am inceput sa auzim zvonuri despre noile variante de iPhone ce vor fi lansate de Apple in anul 2018 chiar si inainte de lansarea iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, asadar cu siguranta anul acesta va fi plin de inovatii!


In 2018, Apple intentioneaza sa continue cu a treia gama de dispozitive iPhone, planuind lansarea a trei noi modele de iPhone. Primul se spune ca este o versiune a generatiei a doua a iPhone-ului X cu acelasi ecran OLED de 5.8-inch, in timp ce al doilea poate fi considerat un iPhone X Plus, cu un ecran OLED mai mare de 6.5-inch.


Impreuna cu aceste doua iPhone-uri OLED, care vor fi fara indoiala, la fel de scumpe ca si actualul iPhone X, Apple intentioneaza sa introduca un nou iPhone mai accesibil, de 6,1 inch cu un ecran LCD. Pentru acest dispozitiv e posibila folosirea unui un ecran LCD complet activ, care ar oferi o tehnologie imbunatatita fata de display-urile iPhone 8 si 8 Plus.



Toate cele trei noi modele de iPhone vor avea un ecran de la marginea la margine, cu acelasi design slim cu margini aproape inexistente pe care iPhone X il are iar toate acestea vor fi echipate cu un sistem de camere TrueDepth care accepta Face ID. Asta inseamna ca anul 2018 va marca sfarsitul oficial al butonului “home” si a senzorului de amprenta Touch ID din gama Apple iPhone.


In timp ce telefoanele OLED de 5.8 inchi si 6.5-inch in 2018 vor fi echipate cu toate caracteristicile inovatoare ale iPhone-ului X, Apple va reduce unele caracteristici de la modelul de 6,1 inch pentru a mentine costurile reduse. Acest dispozitiv va avea un cadru din aluminiu in locul unui cadru din otel inoxidabil, este posibil sa nu fie echipat cu o incarcare wireless, va avea o singura camera cu lentila din spate si este posibil ca afisajul sa nu accepte 3D Touch.

Prin eliminarea acestor caracteristici, Apple isi propune  sa vanda dispozitivul pentru un pret de 700 dolari pana la 800 dolari, punandu-l la un pret accesibil in comparatie cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus. Nu stim care vor fi preturile iPhone-urilor OLED, dar 999 dolari pentru modelul de noua generatie de 5.8 inch reprezinta o ghicire solida, la fel ca si 1.099 dolari pentru modelul de 6.5 inch, desi analistii au sugerat ca aceste preturi ar putea fi cu 100 de dolari mai mici .


Comparativ, telefoanele iPhone OLED de 5.8 si 6.5 inch sunt de așteptat sa continue sa ofere camere cu doua obiective din spate si pot include o memorie RAM de 4 GB. Modelul mai mare va sustine, bineinteles, o baterie mai mare pentru o durată mai lunga de viata a bateriei si cel putin un iPhone care vine in 2018 este, de asemenea, de asteptat sa ofere functionalitate dual-SIM. A treia gama de dispozitive iPhone din 2018 ar putea veni in mai multe culori, cu dispozitivele OLED disponibile in Silver, Space Gray si Gold, in timp ce iPhone-ul de 6.1 inch ar putea fi disponibil in culori care includ Silver, Alb, Blue, Red si Orange.


In plus fata de Face ID si un sistem de camere TrueDepth, toate cele trei noi iPhone-uri sunt susceptibile de a include un procesor modern A12, cipuri imbunatatite LTE de la Intel care vor suporta o conexiune LTE mai rapida si cablu USB-C si Lightning pentru viteze de incarcare mai rapide.

 

Odata cu lansarea unui iPhone X de 5,8 inchi de a doua generatie si a unui iPhone X Plus de 6,5 inch, zvonurile sugerează ca Apple ar putea intrerupe productia actualului iPhone X in loc sa-si reduca pretul si sa-l vanda la un cost mai mic ca pe dispozitiv de generatie mai veche. Productia de iPhone X ar inceta odata cu lansarea noilor dispozitive si ar fi efectiv retrasa. Acest lucru nu este nemaiauzit, deoarece Apple a facut acelasi lucru cu iPhone 5 cand iPhone 5s si 5c au fost lansate în 2013.

 

*Sursa [tradus de pe https://www.macrumors.com/roundup/2018-iphones/]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș