Sunt accesoriile pentru telefonul mobil un cadou ideal?

Persoanele dragi din viata noastra merita toata atentia si, ce mod mai placut de a ne arata iubirea, decat un cadou simplu, facut din inima? Insa, alegerea cadoului potrivit poate fi un lucru destul de dificil, mai ales daca persoana careia ii facem un dar este ceva mai pretentioasa. Asadar, obiectele de imbracaminte ies din discutie, dar si parfumurile sau alte lucruri de acest gen, deoarece, cu toate ca avem idee despre stilul personal al respectivei persoane, nu putem sa ghicim cam ce i-ar place. La fel, bijuteriile nu sunt cadouri atat de potrivite, si asta mai ales pentru ca valoarea lor este destul de mare. 

Insa, daca avem in vedere faptul ca absolut toti cunoscutii nostri sunt dependenti de telefoane, cu siguranta nu am da gres cu un cadou din acest sector: oamenii tin la smartphone-urilor lor, in primul rand pentru ca reprezinta o mica parte din personalitatea lor, dar si pentru ca in telefon exista stocate mii de date. Din acest motiv, majoritatea dintre cei care detin un telefon inteligent, isi doresc sa prelungeasca speranta de viata a acestuia, ingrijindu-l prin mai mute forme: il aseaza in loc separat de chei in buzunar sau in geanta, il protejeaza de zgarieturi cu ajutorul huselor sau a foliilor etc. 

Exista o gama larga de telefone mobile disponibile pe piata, iar intreaga varietate de smartphone-uri implica si o serie de accesorii cool, de unde se poate alege.  Din acest motiv, cadoul perfect pentru cei dragi ar putea consta intr-un accesoriu de telefon: husa de telefon, folie de protectie, casti, boxa bluetooth, selfie stick etc. 

Mai mult decat atat, pe langa faptul ca o husa de telefon, de exemplu, este utila pentru oricine, nu implica nici foarte multe cheltuieli. De altfel, accesoriile de telefoane ar putea reprezenta, in zilele noastre, cele mai potrivite cadouri, atat pentru cei apropiati, cat si pentru restul cunostintelor din viata noastra: colegi, amici, rude indepartate etc. 

Ce accesorii poti oferi in dar?

De la carcase de telefoane, pana la accesorii pentru camera foto a telefonului mobil, exista o intreaga industrie dedicata accesoriilor pentru smartphone-uri. De fapt, aceasta industrie este atat de mare, incat multi dintre consumatori sunt descrisi de o stare de confuzie atunci cand vine vorba de alegerea celor mai potrivite accesorii pentru telefoanele inteligente.

 Insa, in continuare, poti afla care sunt cele mai utile accesorii de smartphone-uri si care pot fi oferite in dar oricarei persoane din viata ta, contribuind la imbunatatirea stilului personal, a sperantei de viata a telefonului si a stilului acestuia.

1. Accesorii pentru protectie: huse de telefoane si folii

In functie de modelul de telefon, se alege si husa- asadar, daca persoana careia doresti sa ii daruiesti o husa de telefon nu este un fan mare al telefoanelor Edge, identificarea carcasei de telefon poate fi un proces destul de simplu insa, care, depinde de o serie de factori. In acest sens, modelul telefonului este cel mai important lucru, din moment ce exista huse de telefoane special concepute pentru anumite modele de dispozitive mobile. 

Insa, trebuie sa iei in considerare si alte lucruri: este stilul important pentru acea persoana? De cate ori si-a scapat telefonul in ultima perioada de timp? Este o persoana care iubeste aventurile in aer liber, pe munte, iar telefonul are nevoie de ceva mai multa protectie? Odata ce raspunzi la aceste intrebari, te poti orienta catre doua modele de huse de telefoane: 

  • huse de protectie: indiferent daca acestea sunt realizate din silicon, plastic sau alt material, in acest caz, prioritate are aspectul protectiv, in fata esteticii. De obicei, astfel de carcase de telefoane sunt ceva mai voluminoase si mai grele, insa ofera un grad mai ridicat de protectie in caz ca telefonul este izbit de pamant, izoland dispozitivul in cazul unui impact cu solul. 
  • huse de telefoane stilate: daca persona careia vrei sa ii faci un cadou este una stilata si pasionata de moda, cel mai bine ar fi sa alegi o carcasa de telefon care se potriveste stilului acesteia. Exista o gama larga de carcase de telefoane, disponibile in mii de culori si stiluri, realizate din silicon, plastic sau chiar din lemn, care asigura o protectie usoara a dispozitivului. De altfel, exista si huse de telefone practice, de tip portofel, unde se poate tine atat telefonul, cat si banii sau cardurile, de exemplu. 
  • ecran sau folii de protectie: indiferent daca e o persoana care iubeste aventura sau moda, cu siguranta va avea nevoie de o folie de protectie a ecranului. De altfel, cele mai populare accesorii din acest domeniu sunt confectionate dintr-un material plastic foarte subtire, flexibil, sau chiar din sticla- cele din sticla ofera un grad de protectie mult mai ridicat si nu ingreuneaza deloc capacitatea originala de functionare a touch screen-ului.

2. Fotografii minunate: selfie stick sau huse cu camera foto

Nu are niciun rost sa negam, cu totii iubim sa ne fotografiem, mai ales atunci cand suntem alaturi de persoanele dragi din viata noastra. Si, ce cadou mai frumos poate exista daca nu un dispozitiv cu ajutorul caruia sa se poata realiza fotografii cat mai usor cu putina? Zilele in care fotografiile erau pixelate au cam apus de ceva timp, iar producatorii de telefoane mobile au inceput sa amplifice puterea camerelor foto disponibile pe smartphone-uri. 

Astfel, unul din cele mai frumoase si mai moderne cadouri din ziua de astazi, este reprezentat de un selfie stick, care va deveni bunul cel mai de pret pentru persoana careia doresti sa ii faci un cadou, deoarece va fi alaturi de ea oricand va dori sa faca o fotografie de calitate. 

  • selfie stick: iti place sau nu, selfie stick-urile se afla peste tot in viata noastra, iar trend-ul privind acest accesoriu este de la sine inteles: este destul de dificil ca toti prietenii sa faca un selfie, fara sa apara si bratele fotografului in poza. Asadar, majoritatea selfie stick-urilor au conexiune prin cablu, ce trebuie introdus in portul audio al telefonului, astfel incat sa poata functiona corect si sa ofere control de la distanta. 
  • huse camera bluetooth: mai degraba din categoria accesoriilor bluetooth, astfel de huse sunt perfecte pentru a fi daruite unei persoane dragi. Asadar, o husa de acest gen se foloseste asemanator cu o camera digitala. Cu toate ca o astfel de camera poate fi utilizata si de catre un amator, acestea sunt deosebit de bune pentru cei pasionati de fotografie, care doresc sa realizeze fotografii la nivel profesionist, avand o serie de efecte speciale: fisheye, macro, wide angle etc.

3. Conexiune: accesorii bluetooth

Tehnologia Bluetooth permite oamenilor sa conecteze wireless mai multe dispozitive intre ele, pentru o comunicare mult mai usoara. De altfel, accesoriile clasice de tip bluetooth sunt la indemana oricui si sunt create special pentru dispozitivele care au nevoie de un transfer mai mare de date, in mod continuu- cum ar fi castile, boxele sau camerele foto. De altfel, dat fiind faptul ca accesoriile bluetooth sunt foarte practice, acestea reprezinta cadouri ideale pentru o persoana din viata ta. 

  • boxe bluetooth: ideale daca se doreste o calitate a muzicii la un alt nivel. De asemenea, o astfel de boxa este un cadou excelent pentru persoanele care se afla in trafic mai tot timpul- se conecteaza telefonul la boxa, iar utilizatorul poate purta o conversatie, in cel mai comod mod posibil, renuntandu-se, astfel, la casca bluetooth care, de altfel, devine si incomoda daca este purtata mai mult in ureche.

4. Stabilitate: suporturi telefoane pentru birouri sau pentru masina

Indiferent daca telefonul sau tableta se utilizeaza pentru navigare pe social media sau doar pentru vizionarea unui film, un suport pentru astfel de dispozitive poate veni la indemana oricui. Astfel de suporturi ofera utilizatorului optiunea de a fi multitasking, eliberand mainile acestuia pentru a face alte lucruri. De asemenea, cele mai avansate suporturi de telefoane au o tehnologie ce incarca dispozitivul mobil, sau chiar reusesc sa transmita muzica. 

La fel ca si in alte cazuri, si aceste accesorii pot fi impartite in doua categorii:

  • suport pentru birou: orice dispozitiv care va mentine un dispozitiv mobil in pozitie stabila pe o suprafata dreapta poate fi catalogat ca fiind un accesoriu excelent pentru toti cei care isi doresc sa foloseasca telefonul in pat, pe masuta de cafea, la birou etc. Exista o multime de modele de suporturi de telefoane disponibile pe piata, realizate din diferite tipuri de materiale rezistente. 
  • suport pentru masina: niciunde in aceasta lume nu este legal sa se vorbeasca la telefon in timp ce se conduce si, din acest motiv, au luat nastere suporturile de telefoane pentru masina, care asigura purtarea unei conversatii in siguranta. In plus, in momentul in care se foloseste caracteristica GPS a telefonului, un suport pentru dispozitiv mobil permite utilizatorului sa vizualizeze mai bine traseul pe care il urmeaza.

Pe langa toate aceste lucruri, mai poti oferi ca si cadou urmatoarele accesorii, la fel de practice si accesibile ca pret: baterii reincarcabile si externe, carduri SD, casti de telefon, incarcatoare wireless, ochelari VR etc. Asadar, daca persoana careia doresti sa ii oferi un cadou este dependenta de telefonul mobil si nu il lasa din mana nici atunci cand doarme, cel mai potrivit cadou consta in accesorii de acest gen, extrem de utile si practice in orice momente.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș