5 cele mai tari huse pentru iPhone 5/5S/SE

De aceasta data dorim sa va prezentam 5 cele mai tari huse pentru iPhone 5/5S/SE. Facem acest lucru pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna husa pentru telefonul dumneavoastra.

Husele prezentate in acest articol se potrivesc pentru iPhone 5, iPhone 5S, dar si nou aparutul iPhone SE, avand aceleasi dimensiuni.

Husa Rock Royce

Husa Rock Royce este o husa realizata de cei de la ROCK, fiind un brand premium, astfel si aceasta fiind de calitate. Aceasta este ultra-usoara si ultra-subtire, fiind in acelasi timp protectia ideala impotriva zgarieturilor, prafurilor, dar si a socurilor. 

Aceasta se adapteaza perfect la telefonul dumneavoastra, oferindu-va acces facil la toate functiile acestuia. Este una dintre cele mai bine vandute huse de la noi pentru iPhone 5/5S/SE.

Vezi mai multe detalii pe pagina de produs.

Husa Aluminium Mirror

Husa Aluminium Mirror este o husa ce schimba aspectul telefonului dumneavoastra intr-unul cool si va ofera de asemenea sansa de a va uita in oglinda pe spatele telefonului. Acest tip de husa este mai potrivit femeilor, insa este achizitionata si de catre barbati.

Husa este formata din doua bucati, ce se imbina perfect, iar interiorul acesteia are un strat ce va protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor.

Vezi mai multe detalii pe pagina de produs.

Husa Shengo Nide

Husa Shengo Nide este putin diferita fata de husele pe care vi le-am prezentat, pana acum, fiind realizata dintr-un material de piele ecologica, oferind un stil deosebit telefonului dumneavoastra.

Husa protejeaza cu brio telefonul impotriva zgarieturilor, prafului, dar si a impacturilor usoare.

Vezi mai multe detalii pe pagina de produs.

Husa Aluminium Cover

Husa Aluminium Cover se enumera si ea printre cele mai bine vandute huse pentru iPhone 5/5S/SE si nu puteam sa nu v-o prezentam in acest top. 

Aceasta husa imbina perfect aspectul sau modern cu o buna protectie impotriva zgarieturilor, prafului si impacturilor usoare. Husa este formata din 2 bucati ce se imbina perfect pe mulajul telefonului si ii schimba aspectul.

Vezi mai multe detalii pe pagina de produs.

Desi este un sticker si nu intra la categoria de huse, este un produs destul de bine vandut la noi si ne-am decis sa-l includem in acest top, fiindca face aceiasi treaba ca si husele. 

Acesta este un sticker protector ce schimba radical aspectul telefonului dumneavoastra. Acesta are un spate stralucitor si margini argintii. Stralucirea sa face ca telefonul dumneavoastra sa iasa in evidenta.

Vezi mai multe detalii pe pagina de produs.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș