3 accesorii mobile pentru o protectie de durata a telefonului

3 accesorii mobile pentru o protectie de durata a telefonului

Era in care traim este una definita de tehnologie. Sunt prea putini cei care nu detin un telefon inteligent – fiecare dintre noi il foloseste zi de zi, e un dispozitiv de care ne detasam cu greu. In conditiile in care efortul financiar depus pentru o asemenea achizitie este destul de insemnat, apare si nevoia de protectie.

Unele modele de telefoane ajung sa coste o mica avere, astfel protejarea lor devine prioritatea numarul 1. Cele 3 accesorii mobile care ofera protectie de durata telefonului sunt:

1. Husa

Un raspuns previzibil, un accesoriu la care merge prima data gandul fiecaruia cand vine vorba despre protectie oferita unui smartphone. Husa este cea care protejeaza telefonul de cazaturi, socuri, lovituri, zgarieturi – provocate intentionat sau nu.

Trecand de faptul ca ofera si posibilitatea de personalizare utilizatorului, husele fiind disponibile intr-o varietate de forme, modele si culori, merita mentionat un fapt: husele universale nu ofera aceeasi protectie precum husele dedicate specific unui anume model de smartphone.

Recomandarea in acest caz este ca in momentul achizitiei sa se tina cont de materialul din care este confectionata husa, de design-ul acesteia si poate si de pret, insa aspectul cel mai important ramane ideea de a selecta o husa destinata exact modelului de smartphone detinut.

2. Folia pentru display

Unui smartphone complet protejat nu poate sa ii lipseasca folia pentru display. Daca husa are rolul de a proteja carcasa telefonului de socuri, lovituri si zgarieturi, folia are aceeasi misiune. De aceasta data insa este vorba despre ecranul dispozitivului, care este partea cea mai sensibila.

Fie ca este vorba despre o folie din plastic sau de una din sticla, scopul indeplinit e acelasi. Display-ul telefonului este ferit de zgarieturi, de mici semne de uzura ce pot sa apara, dar si de contactul cu praful ori umiditatea.

Atat folii, cat si huse dar si alte accesorii pot fi gasite la Stifler intr-o varietate de modele, pentru ca orice preferinte si exigente ale doritorilor sa fie multumite.

3. Bateria externa

Pe langa temerea de a sparge, zgaria sau crapa smartphone-ul, utilizatorii mai au o frica: cea de a ramane fara baterie.

Folosim telefoanele inteligente zi de zi si nimeni nu isi doreste sa aiba neplacuta surpriza de a ramane cu telefonul inutilizabil din cauza faptului ca acumulatorul a fost descarcat complet. Pentru asemenea situatii exista bateriile externe, a caror menire este sa protejeze utilizatorul de frica mentionata anterior.

Tot la Stifler veti gasi o gama variata de baterii externe – vezi aici.

Cu aceste 3 accesorii de baza vei oferi smartphone-ului tau protectia de care are nevoie. Vei reusi sa il feresti de zgarieturi, vei reusi sa ii protejezi display-ul si ii vei mentine aspectul de nou pentru o perioada mai indelungata. Poti considera asta ca o investitie protejata – in cazul in care vei dori sa vinzi telefonul vei putea obtine un pret mai bun daca se prezinta in stare foarte buna.

Exista multe alte accesorii cu care te poti “dota”: cabluri, incarcatoare, suporturi auto, boxe bluetooth, casti, etc. Cele 3 mentionate insa mai sus sunt cele “de baza”, accesoriile care nu ar trebui sa lipseasca niciunui posesor de smartphone. Le gasesti pe toate pe site-ul Stifler, la preturi accesibile.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș