3 accesorii de care ai nevoie pentru smartphone-ul tău

Cu cât avansul în tehnologie e mai mare, cu atât dispozitivele noastre devin mai sensibile. Astfel, este nevoie constantă să protejăm tableta, smartphone-ul sau orice alt dispozitiv folosim, pentru a ne putea bucura în continuare de acestea. În cele ce urmează, te invităm să descoperi 3 accesorii de care ai nevoie pentru smartphone-ul tău, întrucât acesta este dispozitivul mobil pe care majoritatea dintre noi îl folosim cel mai des

 

Husă protectoare

Cel mai important accesoriu pentru un telefon mobil în zilele noastre este o husă care să protejeze dispozitivul de impactul provocat de o căzătură sau lovitură. O husă simplă din silicon îți poate proteja telefonul de diverse șocuri mecanice și poate evita zgârieturile sau crăpăturile. În plus, îți poate oferi un plus de personalitate telefonului, având în vedere varietatea mare de modele, culori și stiluri din care poți să alegi. Poți opta pentru o husă simplă, una cu un design pe placul tău, una care protejează și ecranul și așa mai departe. Dacă nu optezi pentru o husă care protejează și ecranul, îți sugerăm să aplici și o folie protectoare acestuia, pentru a te asigura că nu se va zgâria sau sparge.

Baterie externă

Telefoanele mobile din zilele noastre se descarcă foarte ușor, fiind utilizate intens pentru tot felul de activități precum vorbitul la telefon, vorbitul prin mesaje, navigarea pe internet, verificarea emailurilor sau diverse jocuri. Practic, orice aplicație folosim pe acestea, ajută la descărcarea bateriei. Din acest motiv, îți recomandăm să porți cu tine o baterie externă, care să îți poată asigura cel puțin o încărcare a telefonului. Astfel, te vei asigura că nu vei rămâne fără baterie atunci când ți-e lumea mai dragă sau când ai nevoie de aceasta. În plus, bateriile externe nu au un preț foarte ridicat în zilele noastre, astfel că nu faci o investiție majoră. Pe de altă parte, poți opta pentru o husă de telefon care are o astfel de baterie externă încorporată. În acest fel, vei avea cu tine o baterie portabilă, însă fără să fii nevoit să cari după tine încă un dispozitiv. Astfel de huse reîncărcabile se găsesc, de exemplu, pe www.stifler.ro, un site pe care găsești diverse accesorii pentru telefonul tău mobil.

Boxă Bluetooth

Un alt accesoriu care e util este o boxă care se poate conecta la telefonul mobil prin intermediul bluetooth. Aceasta este nemaipomenită pentru momentele de relaxare alături de prieteni, când vreți să ascultați muzică fără probleme. Ca să o folosești, tot ce trebuie să faci este să pornești funcția Bluetooth a telefonului tău și să conectezi boxa la acesta. Apoi, poți pune muzica preferată și să te relaxezi fără probleme. Partea faină e c poți alege o boxă într-o culoare sau formă care să te reprezinte și care să se potrivească personalității tale.

Astea au fost sugestiile noastre de accesorii ideale pentru telefonul tău mobil. Acum te întrebăm pe tine! Spune-ne care sunt accesoriile pe care crezi că ar trebui să le adăugăm la această listă și de ce le-ai ales pe acestea? Abia așteptăm să-ți aflăm răspunsurile!

 

[sursa]

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș