Afla care sunt accesoriile de care are nevoie smartphone-ul tau

Tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult de la o zi la alta, iar noi oamenii incercam sa facem fata acestui proces care de desfasoara extrem de rapid. Probabil ai observat ca astazi este la moda un nou model de iPhone, iar maine apare pe piata altul nou. Cu siguranta ne simtim de-a dreptul fascinati si dorim sa-l achizitionam pe cel mai modern. Odata cu acestea, apar si accesoriile care fie au grija de siguranta smartphone-ului, fie ii ofera mai multe functii de care proprietarul sa profite.

Cu toate ca la ora actuala exista un numar insemnat de astfel de accesorii, majoritatea sunt si foarte practice. De altfel, nu este de mirare de gama larga de produse care se afla pe piata in prezent.

Anul 2016 vine cu si mai multe astfel de accesorii, ideale pentru fiecare model de telefon in parte. Cu toate ca pentru unele persoane acestea reprezinta doar niste achizitii de fita, de fapt, sunt foarte practice, au un design placut si sunt accesibile ca pret.

Cu toate ca stii care sunt in mare parte lucrurile de care telefonul tau chiar are nevoie, pe piata exista si alte accesorii pe care cu siguranta ti le vei dori cand vei afla despre ce e vorba. Iti garantez ca vei ramane uimit de inventivitatea oamenilor si cat de multe beneficii ne ofera astfel de produse.

  • Suportul magnetic pentru iPhone marca Aukey este o adevarata necesitate in special pentru soferi. Pretul accesibil nu face decat sa atraga tot mai multi cumparatori care se si declara multumiti de avantajele acestuia.

Montarea acestuia este extrem de usoara, astfel ca oricine se poate descurca cu un astfel de produs, fara a fi necesara o carte de instructiuni. Acest suport magnetic se monteaza pe grila de aer a autovehiculului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci clipul de cauciuc al suportului pe una din lamele grilei, iar acesta va beneficia de o pozitie stabila.

iPhone-ul va fi asezat cu grija in exteriorul suportului si acesta ii va oferi o sustinere ideala. In niciun caz nu trebuie sa iti faci griji ca ar putea sa cada la o curba sau la un impact mai violent al masinii. Niciodata nu s-a intamplat asta pentru ca acest accesoriu este conceput exact pentru astfel de situatii.

Astfel, in timp ce conduci vei avea in permanenta vizibilitate fata de telefonul tau si totodata vei fi si atent la drum. Este intr-adevar o investitie de calitate de care chiar ai nevoie daca esti sofer.

  • Boxa Bluetooth este cel mai des achizitionata de persoanele carora le place sa iasa sa se distreze in aer liber si sa asculte muzica alaturi de cei dragi. Este ideal un astfel de accesoriu, avand in vedere ca functioneaza perfect in orice loc, fara a fi necesara prezenta unei prize.

Un picnic alaturi de prieteni nu este atat de distractiv fara muzica de calitate, insa cu o astfel de boxa poti seta volumul necesar astfel incat sa auziti cu totii. Telefoanele nu au o capacitate atat demare de emitere a sunetului, insa acest accesoriu face posibila ascultarea muzicii la un volum ridicat.

Cum functioneaza aceasta? Boxa se conecteaza la smartphone, iar prin intermediul Bluetooth-ului poti asculta melodiile preferate. Mai mult de atat, daca ai si acces la internet, ai toata libertatea de asculta orice iti doresti.

Aceasta achizitie beneficiaza si de functia de iluminare, fapt pentru care o poti utiliza chiar si pe timp de noapte. Iti va oferi suficienta vizibilitate, astfel incat toate lucrurile sa decurga normal si sa petreceti un timp de calitate impreuna. Design-ul este unul atat de placut, incat multe persoane prefera sa il si aseze pe diferitele piese de mobilier din propria locuinta.

  • Husa anti-gravitatie probabil este o noutate pentru tine, tocmai pentru ca nu a aparut pe piata cu foarte mult timp in urma. Dupa cum spune si numele, aceasta lupta impotriva gravitatiei si reuseste cu un succes garantat, caci nu cade niciodata pe sol, atata timp cat este asezata vertical pe o suprafata.

Husa va sta lipita de sticla, faianta, dulapuri de bucatarie, tabla scolara, perete, metal, monitor sau lemn fara sa cada, chiar si o perioada extrem de indelungata. Aceasta este atat de bine realizata, incat niciun client nu a intampinat problema dezlipirii de pe suprafata verticala. Deci, telefonul tau se va afla intr-o perfecta siguranta.

Datorita acestui accesoriu modern, conversatiile tale pe FaceTime vor fi mult mai confortabile atat pentru tine, cat si pentru cel care va avea ocazia sa te priveasca din cap pana in picioare. Mai mult de atat, astfel vor iesi si selfie-urile mult mai reusite. Tot ceea ce va trebui sa faci este sa programezi telefonul si sa adopti pozitia pe care o doresti.

  • Foliile de sticla sunt la mare cautare pentru iPhone-uri si nu numai, avand in vedere cat de multe beneficii aduc. Acestea ofera maximum de protectie, astfel ca in cazul in care telefonul cade cu ecranul catre sol, nu va pati absolut nimic, nici macar o zgarietura.

Spre deosebire de foliie de protectie, cele din sticla sunt mult mai usor de aplicat, plus ca nici nu exista posibilitatea de a ramane bule de aer intre cran si accesoriul de protectie. Rezistenta atat de mare ii permite sa suporte foarte bine zgarieturi facute de chei, cuttere si alte obiecte extrem de ascutite.

Mai mult de atat, intretinerea nu implica deloc o grija deosebita, caci poate fi inlaturata murdaria printr-o laveta si o solutie de curatare a geamurilor. Este o investitie care chiar merita sa fie facuta, atata timp cat iti doresti ca smartphone-ul tau sa se afle intotdeauna sub protectie maxima.

  • Manusile tactile sunt ideale in anotipurile reci in care dorim sa utilizam telefonul, insa degetele pur si simplu ne ingheata din cauza frigului. Preturile acestora sunt asemanatoare cu ale unor manusi normale, astfel ca oricine isi poate permite sa isi achizitioneze o pereche.

In asa fel nu vei mai fi nevoit sa iti descoperi degetele si sa butonezi ecranul telefonului. Cu ajutorul materialului din care sunt confectionate, vei avea acces la touchscreen fara nicio problema.Fiind realizate pentru acest scop, nu va exista posibilitatea de a-ti zgaria ecranul.

Beneficiem de atat de multe culori, incat indiferent de sexul, varsta sau preferintele fiecaruia, orice client isi va gasi in cadrul magazinului online produsul ideal la care viseaza.

  • Selfie stick-ul este la mare cautare in ziua de azi, astfel ca a devenit foarte popular atat in randul tinerilor, cat si al adultilor din intreaga lume. Facem parte din generatia selfie, astfel ca trebuie sa ne conformam acestor vremuri si sa fim in pas cu moda.

Selfie stick-ul iti permite sa faci cele mai spectaculoase poze in vacante si nu numai. Datorita faptului ca batul este reglabil si poate ajunge la distante de pana la 1,5m, ai ocazia sa surprinzi de la cele mai mici detalii, pana la intregul peisaj care te inconjoara.

Cum se foloseste? Cablul jack 3.5mm se introduce in portul audio al telefonului, iar toata operatiunea a luat sfarsit.

  • Castile cu siguranta le-ai primit atunci cand ti-ai achizitionat telefonul, insa in mod cert nu sunt de cea mai buna calitate. Unele dintre acestea iti pot afecta si auzul, astfel ca daca vrei sa eviti oastfel de problema, ideal ar fi sa iti achizitionezi altele noi.

Aceste accesorii absolut necesare pentru telefonul mobil sunt ideale atat pentru tine, cat sipentru cei din jurul tau. Probabil ai observat ca atat pe strada, cat si in mijloacele de transport in comun se afla multe persoane care au castile in urechi. Asta inseamna ca au respect fata de cei din jur si nu doresc sa ii deranjeze cu muzica pe care ei o asculta.

Unele beneficiaza si de microfon incorporat, ceea ce iti ofera posibilitatea de a comunica mult mai usor, fara a fi nevoit sa tii telefonul la ureche. Este un accesoriu atat de comod si de util, incat in mod cert ai si tu nevoie de unul.

  • Bateriile externe sunt absolut necesare in ziua de azi, avand in vedere faptul ca utilizam telefoanele mobile extrem de des, iar energia lor se termina la un moment dat. Din cauza faptului ca le incarcam cu fel si fel de aplicatii pe care le testam simultan, acestea nu mai reusesc sa isi pastreze bateria plina o lunga perioada de timp. Tocmai de aceea, bateriile externe reprezinta cea mai buna solutie.

Daca te afli intr-un loc in care nu ai acces la o priza, iar telefonul tau nu mai are suficienta energie pentru a fi functional, atunci conectarea la bateria externa ti-ar rezolva toate problemele. Unele dintre acestea au o capacitate destul de mare ce iti permite sa faci doua incarcari sigure si rapide.

Ai grija de telefonul tau, rasfata-te cu cele mai moderne accesorii si te vei bucura de o durata de viata destul de indelungata a acestuia. Nu uita: cu cat investesti mai mult in telefonul tau, cu atat te vei bucura si de economii odata cu trecerea timpului.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș