Prezentare Boxa Bluetooth Rock Mulite II

Boxa Bluetooth Rock Mulite II este un dispozitiv inteligent ce incorporeaza 3 caracteristici intr-o singura forma. Cele 3 caracteristici sunt :

  1. Boxa Bluetooth
  2. Lampa LED
  3. Incarcator de baterie USB

De asemenea pe langa cele 3 caracteristici, aceasta va mai permite sa depozitati in ea pentru transport, gadget-uri mici precum casti, avand un compartiment special.

Gadget-ul este perfect pentru oamenii carora le plac iesirile in natura si le place sa se relaxeze in timp ce asculta o muzica buna, avand in acelasi timp nevoie de lumina in timp ce citesc o carte sau pur si simplu de o lumina ambientala relaxanta.

Atuurile Boxei

  • Incarcabila prin USB

Impreuna cu boxa bluetooth rock mulite II nu trebuie sa te chinui cu adaptoare greoaie. Iti poti incarca boxa pur si simplu prin intermediul cablului USB, conectand-o la un PC sau un computer. Aceasta poate functiona in timp ce se incarca.

  • Port de auxiliar

Boxa vine impreuna cu un port auxiliar de 3.5mm, in cazul in care doresti o redare mai de calitate a muzicii preferate.

  • Lumina si sunet portabil

Cand tot ceea ce ai nevoie este muzica pe drum, ataseaza boxa de ghiozdan, bicicleta sau curea si porneste la drum.

  • Baterie externa

Avand si functia de baterie externa iti poate incarca telefonul prin intermediul cablului USB de incarcare a acestuia, asa ca nu va mai trebui sa-ti faci griji ca ramai fara baterie.

  • Rezistenta la apa

Boxa Bluetooth Rock Mulite II este rezistenta la apa, asa ca o poti agata in dus si asculta muzica in timp ce te relaxezi. De asemenea o poti folosi in activitati ce te-ar fi incomodat daca nu ar fi fost rezistenta la apa.

  • Lumina LED reglabila

Lampa LED poate fi reglata pentru o lumina mai mare in cazul in care ai nevoie de lumina pentru citit, sau luminozitate mai mica in cazul in care doresti s-o folosesti pe post de lumina ambientala.

Videoclip de Prezentare

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș